46. birthday party


Na středu 25. dubna se chystala velká akce – narozeninová párty a to hned dvojtá! S Ka Ren jsme zjistily, že jsme se narodily přesně ve stejnej den a rok – nikoho jiného, kdo by měl narozeniny jako já neznám :-)
Celý den jsme si pěkně společně užily. Začalo to už v noci, kdy se nad Bergenem objevila slabá polární záře. Teda, pořádně byla vidět prý až kolem 2 hod ráno, takže jsme ji nakonec prošvihly. Ale i tak jsme od Jany z okna viděly nazelenalý mrak. Takže tam byla! Během dopoledne jsem s Ka Ren a ještě s Honzou vyrazila na krátký cyklovýlet. Během něj jsme stihli dokonale zmoknout. Brali jsme to přes Biltemu, kde jsem si pořídila nový zámek na kolo (po té nepříjemné nehodě s přecvakanýma zámkama...) a Honza se úplně nadchnul pro myšlenku „rybaření“, takže jsme pořídili ještě prut na ryby :-)
Po příjezdu domů začaly ihned velké přípravy na večer. Všude se něco peklo a kuchtilo. Ka Ren se pustila do sjokoladekake a taky Pizza šneky a domácí bagety, ze ketrých jsme připravily jednohubky. Já upekla makový buchty – měla jsme z nich strašnou radost, že se tak povedly (a samozřejmě moc děkuju Kubovi za poskytnutí makových ingrediencí ;-). Jana připravila výbornej krémovej dort. Honza upekl jablkovou buchtu a Kuba 2 čokoládový dorty s borůvkama! Janin mixér se toho dne nezastavil a putoval z kuchyně do kuchyně.
Jídla bylo fakt spoustu. Sešlo se 7 dortů! Přišlo asi 20 lidí. Prostě to byl parádní večer a moc slavný narozeniny – však taky byly 46.! :-D
25.4.2012

Žádné komentáře: